Nokia 3.1 soseşte în România

392

HMD Global, compania care găzduiește telefoanele Nokia, anunţă că noul terminal Nokia 3.1 va putea fi cumpărat de la Telekom, Vodafone și de pe piața liberă, la un preț estimativ de 699 RON, începând cu sfârșitul lunii iunie.

Alăturându-se familiei Android One, Nokia 3.1 este acreditat de Google ca oferind cea mai bună experiență din punct de vedere hardware şi software pentru clasa lui de preţ.

Nokia 3.1 este cel mai accesibil smartphone 18:9 din portofoliu, oferind o dimensiune potrivită pentru utilizare cu o mână. Terminalul include acum un ecran mai larg HD+, de 5,2 inci, protejat de sticlă 2,5D curved Corning® Gorilla® Glass 3.

Terminalul rulează pe MediaTek 6750, un chipset cu opt nuclee care oferă performanţe cu 50% mai bune faţă de generaţia anterioară, iar camera foto principală are rezoluție de 13MP.

Datorită setului complet de senzori – aflat, de obicei, pe telefoanele premium – Nokia 3.1 poate rula aplicaţii AR populare, precum Pokémon Go și poate efectua plăți cu Google Pay.

Rossen Petkov, General Manager, România și Balcani, a spus:
Nokia 3 a făcut parte cu mare succes din portofoliul Nokia de smartphone-uri din România. Cum atâţia oameni se bucură de el zilnic, am primit aprecieri pozitive, astfel că am avut o motivaţie reală să rafinăm şi mai mult experienţa fanilor noştri. Ne-am asigurat că Nokia 3.1 oferă un echilibru perfect între putere şi design, astfel încât utilizatorii să nu mai fie nevoiți să facă compromisuri.

Nokia 3.1 va primi trei ani actualizări lunare de securitate şi doi ani de actualizări ale sistemului de operare, aşa cum se garantează în programul Android One. Aceste elemente includ noul Nokia 3.1 în rândul celor mai sigure telefoane de pe piață, fiind permanent actualizat cu cele mai noi servicii Google.

Venind cu Android Oreo™ preinstalat, utilizatorul se poate bucura de cele mai noi caracteristici, incluzând Google Assistant, Google Lens, Picture-in-Picture pentru multitasking, Android Instant Apps și este pregătit pentru Android P.

Nokia 3.1 va fi disponibil în 3 culori: Blue/Copper, Black/Chrome şi White/Iron; va avea spațiu de stocare/RAM: 2GB/16GB și se va găsi de la sfârșitul lunii iunie la Telekom, Vodafone și pe piața liberă, la un preț estimativ de 699 RON.