Nokia 2 depistat pe Geekbench – dotări modeste pentru următorul telefon de buget

- Adrian Ungureanu
205

HMD Global și Nokia se pregătesc de un nou val de lansări în perioada următoare, iar Nokia 2, un model care se pare că va fi cel mai modest smartphone lansat în acest an.

Cel puțin așa înțelegem din datele care au apărut pe Geekbench. Telefonul vine cu un set de specificații mai mult decât modest și chiar mă întreb, în ce țări va fi lansat acest telefon?

Modelul depistat la Geekbench dispune de o platformă Snapdragon 212, una din cele mai modeste soluții hardware de la Qualcomm, cu procesor quad-core, tactat la 1,3GHz și doar 1GB memorie RAM. Procesorul este cel care a apărut pe o listă ce și-a făcut loc în online în urmă cu 2 săptămâni. Telefonul testat a rulat pe Android 7.1.1 Nougat.

Din păcate, după cum probabil știți, Geekbench nu oferă foarte multe informații despre telefoanele testate în afară de cele pe care le-am menționat deja mai sus.

Este posibil să apară în curând și la AnTuTu și GFXBench, de unde vom putea afla și dimensiunile ecranului, cantitatea de spațiu de stocare și componenta foto.