Nokia 2 ar putea fi lansat săptămâna viitoare in India! HMD a trimis invitațiile!

- Adrian Ungureanu
358

Se pare că veștile despre telefoanele Nokia încă nu s-au terminat pe ziua azi, în condițiile în care HMD Global, compania care produce telefoanele cu brandul Nokia, a trimis invitații reprezentanților media din India pentru un eveniment ce va avea loc săptămâna viitoare.

Este deja o afluență de știri, pentru că mai de dimineață vă povesteam despre Nokia 2 și Nokia 9 că sunt pe drum și ele, în condițiile în care primul primise certificare în Rusia, iar cel de-al doilea era confirmat printr-o poză spion în care apărea capacul spate al acestuia.

La scurt timp a apărut știrea legată de ”scăparea” celor de la Best Buy, retailerul american scoțându-l deja la vânzare la un preț foarte mic. HMD și Nokia au agitat piața și săptămâna trecută, când au prezentat pe neașteptate Nokia 7.

Acum aflăm că HMD Global va organiza un eveniment special, marți, 31 octombrie, în India.

Ținând cont de faptul că Nokia 2 va fi un telefon modest, cu dotări slabe, dar competitiv ca preț și de faptul că India este o țară în care telefoanele ieftine sunt foarte populare, presa locală speculează că este un prilej bun pentru lansarea modelului Nokia 2.

Zvonurile anterioare spuneau că Nokia 2 ar fi fost planificat pentru data de 2 noiembrie, așa că ar putea fi lansat chiar Nokia 9. Evident există și a treia variantă care le exclude pe cele două, dar deocamdată, nu aveam nicio dovadă care să susțină niciuna dintre ele. Așa că ne rămâne să așteptăm evenimentul de săptămâna viitoare pentru a afla despre ce este vorba.