Nokia 2 ar putea fi lansat pe 2 noiembrie

- Adrian Ungureanu
339

Zvonurile spun că HMD Global ar mai putea lansa cel puțin două telefoane Nokia până la finele acestui an, modelele Nokia 2 și Nokia 9, două telefoane aflat, teoretic, la cele două extreme ale pieței smartphone.

Dacă Nokia 9 va fi un telefon cu dotări de top, poate chiar mai bine echipat decât Nokia 8, Nokia 2 se va afla la cealaltă extremă, urmând să fie cel mai modest dintre toate telefoanele Nokia lansare în acest an.

Au apărut ceva informații despre specificațiile sale, presupuse randări oficiale și chiar poze spion, dar acum au apărut informații și despre posibila dată de prezentare, care ar putea avea loc în a două zi a lunii noiembrie. Ar avea oarecum logical din punct de vedere comercial, ca Nokia 2, să fie prezentat în Noiembrie pe 2. V-ați prins, nu? Dar, deocamdată, țineți cont că este doar o zvon.

Cât despre specificații, Nokia 2 va avea un procesor 212, unul model destinat telefoanelor low-cost, doar 1 GB memorie RAM, doar 8GB memorie internă, o cantitate foarte redusă, pentru că utilizatorii nu vor avea prea mult spațiu la dispoziție, dar presupunem că va veni și cu slot pentru card microSD ca și modele lansare până acum, Nokia 3, 5 și 6.

Telefonul va avea o cameră principală de 8MP, iar camera frontală va avea un senzor de 5MP, ecran de 4,7 inci, cel mai probabil cu rezoluție HD, va fi alimentat de o baterie de 4.000 mAh și va rula Android 7.0 Nougat.