Nokia 2, 7, 8 și 9 următoarele pe lista celor de la HMD Global

- Adrian Ungureanu
228

Ne așteptăm ca până la finele anului cei de la HMD Global să mai lanseze câteva smartphone-uri cu brandul Nokia, iar pe lângă modelele 3, 5 și 6 care au fost lansate deja se pare că vor mai fi încă patru modele: 2, 7, 8 și 9.

Despre 7, 8 și 9 s-a mai scris au mai apărut zvonuri, Nokia 2 este o noutate, pentru că au mai apărut zvonuri despre Nokia 4. Dar cum numărul 4 ar fi unul care cu conotații negative în mai multe țări, cum ar fi China de exemplu, finlandezi ar fi ales 2.

Cele patru modele care urmează să fie lansate au apărut într-o listă alături de numele platformelor mobile cu care vor fi echipate. Astfel, Nokia 2 ar urma să fie echipat cu Snapdragon 212, Nokia 7 cu Snapdragon 630, Nokia 8 cu Snapdragon 660, iar Nokia 9, modelul de top, va avea platforma de top de la Qualcomm, și anume Snapdragon 835.

Aceste patru modele ar completa lista celor 7 smartphone-uri Nokia ce ar urma să fie lansate în acest an, despre care vorbeam încă din luna decembrie. Deocamdată încă nu există confirmări oficiale, dar adevărul e că aceste zvonuri se potrivesc de minune. 2+3+5+6+7+8+9=7😁