Noile căşti BeatsX de la Apple vor fi lansate pe 10 februarie

478

Căştile BeatsX au aşteptat destul de mult timp să fie şi ele lansate. Apple a întârziat cu lansarea acestora din cauza căştilor AirPods, care din cauza unor probleme de producţie au ieşit pe piaţă la aproape 2 luni după că au fost prezentate iniţial, odată cu seria iPhone 7.

Apple a vrut să le ofere o fereastră cât mai mare căştilor sale fără fir, dedicate telefoanelor sale, dar a venit momentul să lanseze şi căştile produse de Beats, companie pe care o deţine. BeatsX vor fi lansate oficial pe 10 februarie, adică vineri, iar preţurile sunt destul de mari. Se pare că acestea vor costa 150 de dolari. Adică doar cu 10 dolari mai ieftine decât căştile Apple AirPods.

În primă fază, noile căşti wireless BeatsX vor veni în alb sau negru, dar în perioada următoare vor fi disponibile şi în variante de gri şi albastru. Beats se laudă că nu există limitări în utilizare, conexiunea prin bluetooth făcându-le astfel, compatibile cu orice dispozitiv, iar bateria va oferi o autonomie de 8 ore de funcţionare.