Noi zvonuri spun că iPhone 8 ar putea, totuşi, să nu vină cu ecran OLED curbat

210

Industria znovurilor a produs o nouă ştire care ar putea să-i nemulţumească pe fanii Apple care şi-ar fi dorit un iPhone cu ecran OLED, cu margini extrasubţiri şi muchii curbate.

Cele mai recente zvonuri vorbesc despre posibilitatea ca noul iPhone 8 sau iPhone X, modelul aniversar ce urmează să marcheze 10 ani de istorie iPhone, să nu vină cu ecran OLED. Potrivit analistului Wayne Lam, din cadrul companiei IHS Markit, Apple nu s-ar fi decis asupra prototipului după care va fi făcut produsul final.

Astfel, în ceea ce priveşte ecranul, iPhone 8 ar putea veni cu un ecran plat, poate nici măcar OLED, la fel şi iPhone 7. În această privinţă, putem contracara prin faptul că Apple a comandat deja ecrane OLED de la Samsung, de două ori, iar comenzile sunt pe foarte mulţi bani, aşa că suntem destul de siguri că toate cele trei iPhone-uri ce vor fi lansate în toamnă, vor avea ecran OLED.

Cât despre forma lor, dacă vor fi unul edge-to-edge şi/sau cu muchii curbate încă nu ştim. Fanii Apple cer încă la de lansarea modului Galaxy S6 Edge, ca gigantul de la Cupertino să aducă un iPhone cu ecran cu munchii curbate, dar Apple şi-a făcut un obicei de a nu asculta ce spun fanii. Uitaţi-vă la ce a păţit mufa jack audio, care a fost scoasă de pe iPhone 7 şi iPhone 7 Plus, deşi fanii au spus clar că o vor în continuare.

Este foarte probabil ca Apple să nu se fi hotărât încă în privinţa modelului aniversar. Săptămâna trecută au apărut informaţii potrivit cărora iPhone-ul aniversar ar putea fi lansat mai târziu decât modelele iPhone 7s şi 7s Plus, pentru că va intra mai târziu decât era planificat în producţie. Această întârziere ar putea fi explicată şi prin faptul că Apple nu a ales design-ul final.