Noi zvonuri despre LG V30 – va veni cu tot ce nu a putut primii LG G6

- Adrian Ungureanu
226

LG V20 a fost telefonul care a salvat un an slab pentru sud-coreenii de la LG, care nu au avut succesul sperat cu vârful de gamă de anul trecut LG G5 deși acesta oferea posibilitatea de instala module speciale.

LG V20 a fost primul telefon care a ieșit pe piață cu Android 7.0 Nougat, a venit cu ecran secundar, cameră duală și un set de specificații care a a surprins plăcut. Dovada a fost că vânzările de V20 au fost ca o gură de oxigen pentru LG pe final de an.

Zvonurile despre modelul LG V30, ce ar urma să fie lansat în toamna acestui an, anunță un nou telefon cu dotări superioare. LG V30, ar putea fi printre primele telefoane cu Android 8.0 Oreo la bord, va primii și el display OLED cu margini curbate (LG G6 nu a beneficiază de acest tip de display), cele mai puternice procesoare de la Qualcomm, adică Snapdragon 835, (de care LG G6 nu s-a putut bucura), iar zvonurile iau în calcul 4GB și 6 GB memorie RAM.

Din zvonurile anterioare aflam că telefonul va păstra display-ul secundar și va primii camere duale pe ambele părți. Deși fanii LG își vor putea alege un telefon de la producătorul lor preferat care va avea o cameră duală pentru a-și face selfie-uri.

Se zvonește, totodată, că LG V30 va veni cu un design care să se asemene cu LG G6, ceea ce înseamnă că vom vedea un nou telefon cu margini extrasubțiri de la LG în acest an. Lansarea este așteptată să aibă loc în a doua parte a acestui an, cândva prin toamnă.

No posts to display