Noi randări cu iPhone 8 ne arată un telefon mai aproape de ceea ce-și doresc fanii Apple

- Adrian Ungureanu
552

După mai multe runde de zvonuri în care iPhone 8 și-a mai pierdut puțin din strălucirea pe care o dăduse zvonurile anterioare, iată că mai apar și ceva vești care indică, totuși, că iPhone 8 are potențialul de a fi un telefon care să-i satisfacă pe fanii telefoanelor de la Apple.

Nu este chiar tot ce și-au imaginat fanii, dar măcar este mai aproape de dorințele acestora. Designer-ul Benjamin Geskin, care susținea zilele trecute că a pus mâna pe o matriță a viitorului iPhone 8, a combinat tot ce știa despre design-ul noului telefon și a publicat un nou set de randări.

Din fericire, randările nu confirmă design-ul care apărea în schița apărută săptămâna trecută, dar din păcate susțin zvonurile potrivit cărora noul iPhone 8 nu va veni cu ecran cu muchii curbate, în stilul ecranelor Edge de la Samsung.

Aceste randări ne arată că display-ul va fi unul clasic, plat, dar marginile telefonului vor avea o formă curbată, datorită panoului de protecție. Totodată, este confirmată prezența camerei duale de pe spate, care vine într-o poziționare pe verticală și cu un bliț amplasat între cei doi senzori.

Totodată, ecranul va fi unul care să acopere în întregime panoul frontal, iar butonul Home fizic sare din schemă. Pe spate, nu apare niciun sensor de amprentă, ceea ce înseamnă că integrarea Touch ID în display rămâne valabilă. Acest lucru este confirmat și cele mai recente vești din Coreea de Sud care spun că Samsung va începe în luna iunie livrarea de display-uri OLED pentru noile iPhone-uri, permițând celor de la Apple să demareze producția așa cum au plănuit inițial.

Una peste alta, încă nu putem da garanții că acesta va fi design-ul ales, Geskin nefiind un reprezentat oficial al Apple și nici nu colaborează cu gigantul american. Totuși, dacă designerul chiar a pus mâna pe una din matrițele care vor fi folosite pentru producerea carcaselor, iar randările au făcute pe baza acesteia, atunci ne putem aștepta ca iPhone 8 să nu fie cu mult diferit față de modelul din aceste imagini.