Noi randări cu Huawei Mate 10 – nu arată foarte spectaculos!

- Adrian Ungureanu
237

Huawei Mate 10 este cel mai așteptat telefon al companiei chineze din această toamnă și care atrage tot mai multă atenție, atât din punct de vedere al dotărilor, al design-ului dar și al prețului.

Mate 10 urmează să fie prezentat pe 16 octombrie, la München, și va fi la momentul lansării cel mai bine dotat telefon al companiei chineze. Are toate șansele, totodată, să devină cel mai scump telefon din istoria companiei și a pieței chineze din toate timpurile, zvonurile indicând prețuri ce se învârt între 900 și chiar 1.100 de dolari.

Dar diferențele acestea mari de prețuri ar putea fi date de faptul că se zvonește că Mate 10 va veni în două versiuni destul de diferite, speculație confirmată oarecum și de cei de la Huawei, una mai modestă și una mai spectaculoasă, a cărui preț ar putea trece de bariera de 1.000 de dolari. Se spune că va fi dotată cu cele mai noi și mai puternice procesoare produse de Huawei, modelele Kirin 970, va avea ecran cu margini extrasubțiri, cameră duală și așa mai departe.

Acum au apărut noi imagini randate pe calculator cu un presupus model Mate 10. Nu este deloc spectaculos. Nu dacă ne gândim la telefoane deja lansate precum Galaxy S8, Galaxy Note 8 și LG V30 sau care urmează să fie prezentate, cum ar fi iPhone 8 și Xiaomi Mi Mix 2. Dar dacă ipoteza celor două versiuni se confirmă, am fi tentați să credem că în imaginile de mai jos se află modelul mai ”ieftin” și nu varianta premium a lui Mate 10.

În plus, ilustrația folosită de Huawei (o găsiți în galeria de mai jos), pentru a confirma data de lansare a noului Mate 10, ne indică un display ”full screen”, fără buton ”Home” fizic, deci și mai multe motive să credem că acesta este versiunea modestă a lui Mate 10.