Netflix lansează opțiunea Smart Downloads pentru utilizatorii iOS

397

Anul trecut, Netflix a lansat opțiunea de Smart Downloads pentru utilizatorii de Android și Window 10, pentru a-i ajuta să petreacă mai puțin timp gestionând descărcările și mai mult timp vizionând. Acum, Netflix lanseză această opțiune și pentru utilizatorii de iOS din toată lumea.

Cum funcționează: Atunci când termini vizionarea unui episod descărcat pe aplicația Netflix de iPhone, Smart Downloads va descărca automat următorul episod și îl va șterge pe cel pe care l-ai urmărit deja, atunci când ești conectat la Wi-Fi.

Această funcție face experiența pe mobil mai simplă pentru utilizatori, ajutându-i să acceseze mai simplu conținutul, prin aplicație. Pentru mai multe informații, verifică secțiunea Smart Downloads de pe Netflix Help Center și blogul companiei, unde au fost actualizate informațiile.

„Cu cât membrii Netflix ajung mai repede la următorul episod din serialele lor preferate, cu atât mai bine. Acum, fanii care folosesc aplicația Netflix iOS se vor bucura de simplitatea Smart Downloads și vor petrece mai puțin timp gestionând descărcările și mai mult timp vizionând. Funcția este încă un mod prin care îi ajutăm pe fanii Netflix să ia poveștile pe care le iubesc oriunde merg.”, au declarat reprezentanții Netflix.