Motorola primește certificare pentru un nou telefon

- Adrian Ungureanu
229

Deși a lansat câteva modele în acest an, se pare că Motorola nu se oprește și va mai lansa un nou telefon, compania primind certificare din partea autorităților de profil din China.

De obicei, după ce primesc certificare din partea TENAA, companiile își lansează telefoanele într-un timp relativ scurt, așa că ne putem aștepta ca o nouă lansare din partea Motorola se se producă în curând.

Noul telefon a fost înregistrat sub numărul de model Moto XT1799-2, iar ca specificații pare a fi un nou model de buget. Acesta este echipat cu un display de 5,2 inci, cu rezoluție Full HD, un procesor tactat la 1,5GHz, dar nu este specificat numele producătorului sau modelul acestuia, și două versiune de RAM și stocare internă. O variantă cu 3GB de RAM și 32GB stocare internă, iar cealaltă cu 4GB de RAM și 64GB memorie internă.

Componenta foto este formată dintr-o cameră principală de 8MP și una frontală, pentru selfie-uri tot de 8MP. Telefonul este echipat cu o baterie de 2.810 mAh și va fi disponibil în trei variante de culoare: roz, argintiu și negru.

Deocamdată nu sunt date legate de data de lansare sau prețuri, dar e foarte probabil să aflăm curând.