Motorola pregăteşte un Moto G5 Plus – vine cu Android 7.0 şi dotări de clasă medie

228

Echipele de ingineri de la Motorola şi din cadrul companiei mamă, Lenovo, pregătesc lansarea urmaşilor seriei Moto G4 lansate anul trecut în luna mai. Aşa au apărut şi primele informaţii legate de un Moto G5 Plus, un telefon care pare construit pentru segmentul midrange.

Telefonul va veni cu un ecran de 5,5 inci, cu rezoluţie Full HD şi va fi „motorizat” de o platformă Snapdragon 625 cu procesor octa-core. Moto G5 Plus primeşte în schimb o cantitate decentă de RAM, mai exact 4 GB, iar spaţiu de stocare intern va fi de 32 GB memorie RAM.

Acest model va fi dotat şi cu scanner pentru amprente, o baterie de 3.080 mAh, iar sistemul de operare ales este Android 7.0 Nougat. Componenta foto este formată dintr-un senzor principal de 13 MP şi unul frontal de 5 MP.

Ciudat este faptul că acest telefon ar fi fost descoperit de un utilizator de pe Reddit la vânzare pe OLX România. Da, la noi în ţară. La fel de ciudat este că în această dimineaţă anunţul fusese scos, aşa că rămânem sceptici în privinţa acestor informaţii. Modelul fotografiat are inscripţionat pe el că nu este de vânzare.

Cel care a postat anunţul pe OLX afirma că preţul ar trebui să fie undeva la 387 de dolari. Nu ştim cum a venit cu acest preţ, dar cu siguranţă nu va fi preţul recomandat de Lenovo, dacă telefonul va ajunge şi pe piaţa din România. Din alte informaţii ştim că lansarea oficială a lui Moto G5 Plus este programată pentru luna martie.