Motorola o dă în bară cu ecranul ”indestructibil” de pe Moto Z2 Force

- Adrian Ungureanu
238

Motorola a bătut monedă pe rezistența la șocuri a ecranului de pe noul Moto Z2 Force, dându-ne tuturor impresia că este indestructibil.

Compania chiar subliniază faptul că este mai durabil decât panourile de pe alte telefoane de top. Asa datorită panoului protectiv special, creat de cei de la Motorola, numit ShutterShield. Panoul se poate îndoi, se poate deforma, dar de spart nu se sparge decât dacă te chinui.

Numai deși pare a fi mai rezistent la șocuri, ecranul este foarte vulnerabil la zgârieturi. Și nu vorbim de zgârieturi cu diamantul, nici măcar cu cuțitul sau zgârieturi făcute de chei, ci chiar de unghii.

Aceste lucruri au fost scrise de băieții de la Android Police, iar cei de la Motorola/Lenovo au sărit ca arși și au cerut un drept la replică.

Iar mesajul sună așa:

Rezistența la spargere nu este același lucru ca și rezistența la zgârieturi, iar ecranul este susceptibil la zgârieturi. Motorola încurajează utilizarea de folii protective care să ofere mai multă protecție la zgârieturi. (…) Modelul pe care l-ați primit la teste (adică cei de la Android Police – n.r.) face parte din primele loturi, iar loturile ulterioare sunt îmbunătățite și care vor ajunge în magazine imediat ce vor fi lansate”.

Cu alte cuvinte să nu încurcăm termeni și că de fapt doar o parte din unitățile produse au această problemă. În același timp, cei de la Motorola au spus că dacă sunt clienți nemulțumiți pot cere înlocuirea telefoanelor.