Motorola ne oferă indicii despre următoarele module Moto Mods

- Adrian Ungureanu
215

Motorola se pregătește să extindă gama de module Moto Mods și a postat între timp o imagine destul de sugestivă în care ne sunt oferite câteva indicii, despre viitoarele module compatibile cu telefoanele din seria Z.

Încă din luna februarie notam că Motorola pregătește lansarea a 12 module noi în acest an, iar la începutul lunii martie anunța lansarea Moto Power Pack, un modul care creşte cu 50% autonomia bateriei.

Tot atunci compania a anunţat că va lansa şi alte module axate pe partea de energie. Unul va oferi suport pentru încărcare fără fir, altul pentru încărcare rapidă şi un adaptor special pentru încărcare.

Motorola a anunţat, de asemenea şi lansarea unui modul dedicat pasionaţilor de jocuri. Acesta va veni cu butoane fizice, baterie integrată şi alte surprize pe care compania nu le-a dezvăluit încă. Acest modul va fi lansat, însă, abia în vară.

Am ajuns în vară și nu prea s-au mai întâmplat lucruri. Dar acum avem această imagine, din care vedem atât modului pentru jocuri, un nou modul pentru cameră foto, un proiector, un modul cu cameră cu filmare la 360 de grade, iar în scris, mai vedem că ar urma un modul cu display e-Ink, cum ar fi cel de pe Kindle-urile de la Amazon, imprimantă foto portabilă și chiar un robot lego.

Nu sunt detalii despre fiecare în pare, dar cu siguranță vor fi lansate pentru că Motorola anunță că vor fi lansare modele noi și că niciunul din modulele menționate nu este imposibil, ceea ce înseamnă că ne putem aștepta la lansarea lor. Poate cât de curând.