Motorola lansează motorola one zoom

372

Motorola a prezentat noul telefon motorola one zoom, un smartphone construit în jurul camerei cu patru senzori și stabilizare optică.

Dotat cu un senzor de cameră de 48 megapxeli, cu tehnologia Quad Pixel, Dual OIS (Optical Image Stabilization), software pentru vedere nocturnă, lentile telephoto dedicate de 8 mega pixeli și obiectiv ultra-wide pentru senzorul de 16 mega pixeli și  AI, motorola one zoom redefinește capabilitățile de fotografiere pentru această gama medie de telefoane.

Camera telephoto de 8 mega pixeli a lui motorola one zoom oferă o focalizare optică de 3 ori mai mare (10x hybrid zoom), care permite captarea detaliilor de la distanță, păstrând calitatea imaginii care se pierde, în mod normal, cu un zoom digital. Funcția OIS – Optical Image Stabilization – ajută ca fotografiile focalizate total să rămână clare și fără pete de estompare.

Camera de adâncime de 5 mega pixeli funcționează împreună cu camera principală pentru a estompa automat fundalul. Ulterior, intensitatea estompării din fundal se poate modifica, pentru ca poza să fie perfectă.

Camera de 25 de mega pixeli pentru selfie, integrată în smartphone-ul motorola one zoom, este completată de tehnologia Quad Pixel pentru a livra o sensibilitate la lumină de patru ori mai bună.

Bateria de 4000 mAh a telefonului motorola one zoom susține o utilizare timp de două zile cu o singură încărcare. Când e nevoie de încărcare, funcția TurboPowerTM  oferă în câteva minute energie pentru câteva ore de utilizare.

Ecranul OLED de 6.4-inch Max Vision al motorola one zoom, afișează la rezoluție 1080p,  și integrează un cititor de amprente inteligent care apare doar când este nevoie. Senzorul de citire a amprentelor este dotat cu un algoritm de învățare automată și continuă, astfel că devine mai rapid cu fiecare utilizare. Telefonul beneficiază și de funcția Face Unlock.

motorola one zoom este disponibil în 3 opțiuni de culori cu model gradient: Electric Gray, Cosmic Purple și Brushed Bronze. Sticla satinată 3D, de pe carcasa din spate, elimină aproape orice urmă de amprente și pete, în vreme ce design-ul care respinge apa protejează telefonul de picături și lichide vărsate.

Logo-ul Motorola de pe spatele dispozitivului este dublat în premieră de funcția LED de notificare, luminându-se atunci când sunt primite mesaje, apeluri sau alte notificări.

Prețuri și disponibilitate
Noul motorola one zoom va fi disponibil începând cu 1 octombrie în România, la un preț de 1.999 ron.