Motorola confirmă un eveniment pe 24 august – ar putea fi lansat Moto X4

- Adrian Ungureanu
200

Subsidiara din Brazilia a celor de la Motorola a început să trimită invitații pentru un eveniment ce va avea loc pe data de 24 august, când și-ar putea face apariția Moto X4.

 

Telefonul trebuia să fie lansat pe data de 25 iunie, alături de Moto Z2 Force, dar doar acesta din urmă a fost prezentat oficial în cadrul evenimentului de a avut loc aseară la New York.

Zvonurile inițiale au spus că amânarea lansării Moto X4 a venit pe fondul problemelor de aprovizionare cu procesoare Snapdragon 660, Qualcomm nemaiputând face față cererii pentru cea mai nouă platformă dedicată telefoanelor de clasă medie.

 

Cu siguranță acesta a și fost motivul, iar zvonurile anunțau că Lenovo și Motorola vor schimba planul și vor miza pe Snapdragon 630, potrivit Evan Blass. Acest lucru a fost confirmat de datele care au apărut la GFXBench, unde apărea că Moto X4 va fi echipat cu SD630.

Totuși, telefonul și-a făcut apariția la Geekbench și deși nu aflăm foarte multe lucruri de aici, prezența platformei Snapdragon 660 este confirmată. Acum nu știm dacă, Moto X4 va veni acum doar cu SD660 sau va fi echipat și cu SD630. Este posibil ca echiparea să difere în funcție de piață.

Cât despre prețuri, potrivit zvonacului Roland Quandt, tot mai activ pe Twitter de la începutul acestui an, Moto X va avea un preț de aproximativ 350 de euro pentru piața europeană, pentru versiunea cu 32 GB spațiu de stocare intern.

Va fi și o versiune cu 64 GB, dar nu se știe care va fi prețul pentru aceasta. Probabil va fi cu 70-100 de euro mai scumpă. De obicei, cam asta e diferența de preț.