Motorola anunță motorola one

384

Gama de smartphone-uri Motorola se extinde cu un nou dispozitiv – motorola one. Acest smartphone Android One oferă experiența Android mult dorită de utilizatori, actualizări de securitate timp de trei ani și permite realizarea mai multor acțiuni prin intermediul Google Lens. 

Inteligent: grație Google Lens, funcție integrată în camera foto, telefonul permite recunoașterea textelor, căutarea rețetelor, traducerea cuvintelor, vizualizarea ținutelor preferate și multe altele. Mai mult, utilizatorii beneficiază de stocare nelimitată a pozelor la rezoluție înaltă în cloud cu Google Photos.

Cu Android One, motorola one va primi două actualizări la cel mai recent sistem de operare Android și le oferă utilizatorilor liniștea de care au nevoie prin Google Play Protect și actualizări lunare a pachetelor de securitate, garantate timp de trei ani.

Fără aplicații pre-încărcate, noul dispozitiv dispune doar de funcțiile sistemului de operare Android și moto experiences. Mai mult, acesta dispune de cele mai noi inovații în materie de software, astfel că dispozitivul funcționează perfect, cu mai mult spațiu de stocare și control asupra experienței personale de utilizare.

motorola one se va număra printre primele dispozitive care vor beneficia de upgrade la Android™ 9 Pie (Android P), la puțin timp după lansare.

motorola one
Ecran Max Vision HD+ 19:9 de 5,9”
Camere: principală 13MP și camera de 8MP selfie
Autonomie: până la o zi, încărcare rapidă TurboPower
SoC: Qualcomm Snapdragon 625, 2.0 GHz octa-core

motorola one va fi disponibil în lunile care urmează la prețul de 299 euro.