Motorola a anunţat oficial lansarea unor noi module Moto Mods

338

Motorola va introduce anul acesta noi module Moto Mods pentru smartphone-ul Moto Z, majoritatea axate pe creşterea autonomiei şi pe încărcarea rapidă a bateriei.

Motorola a anunţat că va introduce Moto Power Pack, un modul care va creşte cu 50% autonomia bateriei, care vine cu un mod de funcţionare eficient şi care va avea un preţ de 49 euro. Acesta va fi disponibil începând cu această lună.

Totodată, compania a anunţat că va lansa şi alte module axate pe partea de energie. Unul va oferi suport pentru încărcare fără fir, altul pentru încărcare rapidă şi un adaptor special pentru încărcare.

Motorola va anunţat şi lansarea unui modul dedicat pasionaţilor de jocuri. Acesta va veni cu butoane fizice, baterie integrată şi alte surprize pe care compania nu le-a dezvăluit încă. Acest modul va fi lansat, însă, abia în vară.

La finele lunii februarie, odată cu revenirea pe piaţa din Pakistan, şeful diviziei pentru regiunea Orientului Mijlociu a celor de la Lenovo, Sharay Shams, a dezvăluit că Motorola va lansa anul acesta încă 12 Moto Mods, pe lângă cele deja existente pe piaţă.