Moto Z2 va fi lansat pe 27 iunie

  - Adrian Ungureanu
  204

  Luna iunie este luna lansărilor la Motorola. Nu știu de ce atâta grabă, dar probabil vor să înregistreze vânzări cât mai consistente în a doua partea a anului și pregătesc acest interval lansând în ultima lună a primului semestru cât mai multe telefoane.

  La începutul lunii a fost lansat modelul Moto Z2 Play, pe 21 iunie vor fi lansate modelele Moto E4 și E4 Plus, modele care vor fi disponibile în magazine începând cu 22 iunie, cel puțin în cele din Statele Unite, pe 30 iunie ne așteptăm la lansarea modelului Moto X4, iar acum aflăm că încă un model este pe agenda lansărilor din această lună. Moto Z2 va fi lansat pe data de 27 iunie.

  Compania deținută de cei de la Lenovo a început să trimită invitații pentru data de 27 iunie, iar în invitația apare o domnișoară care are un telefon în mână. Acel model este Moto Z2, fără nicio îndoială. Acum rămâne de văzut dacă va fi lansat alături de el și modelul Z2 Force sau acesta va fi lansat separat.

  Cu siguranță, Motorola nu se va opri aici, pentru că știm că până la finele anului Lenovo avea pregătite 9 telefoane cu brandul Moto.