Moto z2 Play își dezvăluie specificațiile pe GFXBench

188

Lenovo lansa anul trecut primele modele din noua familie Moto z în luna iunie, așa că multă lume se așteaptă ca a doua generație a acestei game să fie lansate și anul acesta în iunie.

Este foarte posibil să se întâmple așa pentru că noile Moto și-au făcut toate apariția în presupuse imagini de presă. Primele au fost Moto z2 și Moto z2 Play, urmate de Moto z2 Force.

Acum aflăm că modelul Moto z2 Play a fost trecut prin testul de referință de la GFXBench, ocazie cu care aflăm și care sunt principalele specificații ale acestui model.

În primul rând aflăm că telefonul va rula pe cea mai recentă versiune de Android Nougat, versiunea 7.1.1 și că este echipat cu un ecran de 5,5 inci, cu rezoluție FUll HD.

La interior se ascunde o platformă Qualcomm Snapdragon 626, cu procesor octa-core, tactat la 2,2 GHz și GPU Adrena 506, 4 GB memorie RAM și dispune de 64 GB spațiu de stocare intern.

Componenta foto este formată dintr-o cameră principală de 12 MP și 5 MP și va fi alimentat de o baterie de 3.000 mAh.

Lenovo încă nu a anunțat oficial când va avea loc lansarea, dar au apărut ceva zvonuri că ar putea fi programată pentru data de 8 iunie. Dar, deocamdată, este doar o speculație.