Moto Z2 Force la testele de durabilitate!

- Adrian Ungureanu
185

Imediat după ce au apărut primele informații care anunțau că ecranul ”anti-spargere” nu este atât de indestructibil pe cât s-a lăudat producătorul, Moto Z2 Force a devenit numărul 1 pe lista telefoanelor pe care mi-as dori să le văd într-un test de rezistentă.

Ei bine, iată că Zack Nelson, cunoscut pentru canalul JerryRigEverything, unde torturează cele mai noi smartphone-uri a primit o unitate pentru teste. Referitor la ce vă spuneam mai devreme, cei de la Android Police au văzut că telefonul se zgârie foarte ușor chiar și cu unghiile.

Cei de la Motorola au bătut multă monedă pe rezistența display-ului de pe Moto Z2 Force, așa că au dat replica spunând că ei au spus că telefonul lor este ”anti-spargere” (shatterproof), dar n-au zis că este și ”anti-zgâriere” (scratch-proof) și că evident există riscul de zgâriere.

Numai că, să fim serioși, una e să zgârii un telefon cu cheile sau cu un cui și alta e când îl zgârii cu mâinile goale! Și vorbim de un telefon de peste 700 de dolari/600 euro. Motorola a spus că unitatea testată de cei de la Android Police a fost din primele loturi și că cele din loturile următoare sunt mai rezistente.

Zack a făcut și testul ăsta, cu un telefon nou nouț. Ce credeți? O fi rezistat?

For the English version of this article click here