Moto Z2 apare pe GFXBench – dotări interesante pentru noul flagship Moto

- Adrian Ungureanu
219

Motorola, companie deținută de chinezii de la Lenovo, a avut un început de vară agitat, plin de lansări și anunțuri noi de telefoane, dar încă nu a încheiat șirul lansărilor.

După ce a lansat modelul Z2 Play, seria Moto Z ar trebui să mai primească încă două modele: Moto Z2 și Z2 Force. Dacă despre cel din urmă încă nu sunt foarte multe vești, Moto Z2 tocmai și-a făcut apariția pe GFXBench, ocazie cu care aflăm cele mai importante specificații ale noului vârf de gamă de la Moto.

Așadar, Moto Z2 este echipat cu un ecran de 5,5 inci, cu rezoluție Quad HD (2560 x 1440 pixeli), platformă Snapdragon 835 cu procesor octa-core tactat la 2,4 GHz și procesor grafic Adreno 540, 4 GB memorie RAM și 64 GB spațiu de stocare intern.

Componenta foto este formată dintr-o cameră principală de 12 MP, potrivit datelor de la GFXBench, dar din zvonurile anterioare știm că Z2 va avea cameră duală, care ar putea fi formată din doi senzori de 12 MP fiecare. În față, găsim o cameră pentru selfie-uri cu senzor de 5MP.

Modelul testat pe GFXBench a rulat pe Android 7.1.1, așa că ne putem aștepta la cea mai nouă versiune de Nougat.

Încă nu sunt date oficiale legate de data de lansare, dar este foarte posibil să vedem o lansare în luna iulie. Până atunci, mâine (30 iunie) ar trebui să fie prezentat Moto X4, dar a cărui lansare ar putea fi amânată din cauza celor de la Qualcomm care nu ar fi furnizat suficiente procesoare Snapdragon 660.