Moto X4 prezentat oficial la IFA Berlin 2017

- Adrian Ungureanu
259

Iată că după mai multe amânări Motorola, companie deținută de Lenovo, a lansat prezentat oficial noul Moto X4, la Berlin, în cadrul expoziției IFA Berlin 2017.

Moto X4 este dotat cu un ecran de 5,2 inci, cu rezoluție Full HD (1920 x 1080 pixeli), vine în două versiuni de ”motorizare”, cu platforma Snapdragon 630, cu procesor octa-core tactat la 2,2 GHz și procesor grafic Adrena 508. O platforme specifica telefoanelor de clasă medie.

Telefonul oferă 3 GB memorie RAM și 32 GB spațiu de stocare intern, iar cei care vor mai mult au la dispoziție și slot pentru card de până la 2 TB.

Dispozitivul Moto x4 oferă o cameră mai inteligentă capabilă să facă mai mult decât să surprindă imagini. Noua funcție Landmark Detection oferită de Moto x4 permite camerei să scaneze un card sau să adauge un efect de animare selfie-urilor cu Face Filters.

Capabilitățile camerelor duale de 12MP și 8MP de pe spatele dispozitivului, precum și software-ul cu tehnologia dublu Autofocus Pixel, creează imagini de calitate profesională. În plus, camera frontală de 16MP, cu mod de adaptare în condiții de luminozitate scăzută3 și noua funcție Panoramic Selfie oferă un cadru mai larg pentru a face selfie-uri mai bune.

Telefonul este alimentat de un acumulator de 3.000 mAh, are certificat IP684, deci este rezistent la apă și praf și vine și cu senzor de amprentă.

Designul carcasei spate este conturat 3D, cu un cadru de aluminiu anodizat și sticlă Corning Gorilla Glass, protejează atât fața cât și capacul din spate împotriva zgârieturilor.

Potrivit unul comunicat al subsidiarei din România a celor de la Lenovo, Moto X4 va fi disponibil în Europa Centrală și de Est începând cu luna octombrie de la prețul aproximativ de €399.