Moto X4 prezentat într-un eveniment de business, lansarea e aproape

- Adrian Ungureanu
207

Lansarea Moto X4 a fost una din marile dileme ale acestei veri, un telefon care ar fi trebuit lansat deja de două ori până acum.

Era programat inițial pentru data de 30 iunie, dar din cauza unor probleme de aprovizionare cu procesoare Snapdragon de la Qualcomm lansarea nu a mai avut loc. Apoi s-a speculat că ar fi putut fi lansat pe data de 25 iulie, alături de Moto Z2 Force. Acesta din urmă a fost lansat în acea zi, dar Moto X4 nu și-a făcut apariție în niciun fel.

Acum, Evan Blass (@evleaks) una din victimele incertitudinilor din piață, care recunoaște că a primit și el informații greșit, fiind unul dintre cei mai activi zvonaci pe subiectul Moto X4.

Mai toate zvonurile lansate de el au fost greșite, un lucru nu foarte bun pentru un sursă de informații credibilă până acum.

Ei bine, cunoscutul zvonac de pe Twitter a postat acum pe contul său un nou set de imagini din cadrul unui eveniment de business privat. În aceste imagini vedem o prezentare cu noul Moto X4, care ne arată un design destul de diferit de randarea pe care tot Blass o considera ca fiind oficială în urmă cu o lună.

Pe lângă design, mai putem vedea din prezentare și câteva din specificațiile telefonului. Telefonul vine în carcasă din metal și sticlă, smart camera, încărcare rapidă și ar putea veni cu un asistent virtual care poate fi activ tot timpul și mai vedem că Moto X4 a primit certificare IP68, adică este rezistent la apă și praf.

Din păcate, singurul lucru are am fi vrut să-l aflăm, adică data de lansare, tot nu a ieșit la iveală.