Moto X4 își face apariția pe Geekbench – va primii până la urmă Snapdragon 660

- Adrian Ungureanu
210

Moto X4 este telefonul care a ratat cam două date de lansare în doar o lună de zile. Telefonul era așteptat să fie lansat pe data de 30 iunie, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Apoi au apărut zvonuri că ar fi trebuit să fie lansat pe data de 25 iunie, alături de Moto Z2 Force, dar doar acesta din urmă a fost prezentat oficial în cadrul evenimentului de a avut loc aseară la New York.

Zvonurile inițiale au spus că amânarea lansării Moto X4 a venit pe fondul problemelor de aprovizionare cu procesoare Snapdragon 660, Qualcomm nemaiputând face față cererii pentru cea mai nouă platformă dedicată telefoanelor de clasă medie.

Cu siguranță acesta a și fost motivul, iar zvonurile anunțau că Lenovo și Motorola vor schimba planul și vor miza pe Snapdragon 630, potrivit Evan Blass. Acest lucru a fost confirmat de datele care au apărut la GFXBench, unde apărea că Moto X4 va fi echipat cu SD630.

Totuși, telefonul și-a făcut apariția la Geekbench și deși nu aflăm foarte multe lucruri de aici, prezența platformei Snapdragon 660 este confirmată. Acum nu știm dacă, Moto X4 va veni acum doar cu SD660 sau va fi echipat și cu SD630. Este posibil ca echiparea să difere în funcție de piață.

Rămâne de aflat când va fi lansat, pentru că așa cum spuneam, Moto X4 a ratat două date de lansare în doar o lună de zile.