Moto X4 își face apariția în GFXBench – dotări interesante pentru un mid-range

- Adrian Ungureanu
210

Se pare că lansarea Moto X4 se apropie în condițiile în care telefonul și-a făcut apariția în baza de date a testului de referință de la GFXBench.

Telefonul ar fi trebuit lansat pe data de 30 iunie, dar din cauza unor probleme de aprovizionare cu procesoare de la Qualcomm, lansarea a fost amânată. Între timp, au apărut informații că telefonul are putea fi lansat alături de Moto Z2 Force, pe data de 25 iulie, în cadrul unui eveniment ce va avea loc la New York.

Până atunci, însă, aflăm că Moto X4 și-a făcut apariția pe GFXBench, iar de aici putem vedea care sunt specificațiile principale. Așadar, Moto X4 este echipat cu un display de 5 inci, cu rezoluție Full HD. La interior se ascunde o platformă Snapdragon 630, cum a prezis Evan Blass, cu procesor octa-core, tactat la 2,2 GHz, procesor grafic Adreno 503, 3GB memorie RAM și 16 GB spațiu de stocare intern.

Componenta foto este formată dintr-o cameră principală de 12 MP și una frontală de 16 MP. Despre cea principală, însă, zvonurile anterioare spun că este o cameră duală, formată dintr-un senzor de 12 MP cuplat cu unul de 8 MP. Dar cum testele de referință că nu știu se citească informațiile despre ambii senzori, nu este de mirare că pe GFXBench este descris doar un senzor.