Moto X4 ar putea fi lansat pe 30 iunie

- Adrian Ungureanu
195

Program de extrem de încărcat pentru Lenovo în ceea ce privește lansările de telefoane Moto. La începutul acestui luni a lansat modelul Moto Z2 Play, care este deja disponibil în Brazilia și India. Pe 21 iunie va lansa un nou telefon, în cadrul unui eveniment care va avea loc în Brazilia și se pare că va încheia luna iunie cu o nouă lansare.

Moto X4 ar putea fi lansat pe data de 30 iunie. Telefon a fost subiectul mai multor zvonuri și scăpări de informații și este destul de clar că lansarea ar putea avea loc în curând.

Din zvonurile care au circulat până acum, Moto X4, va avea un ecran de 5,2 inci, cu rezoluție Full HD, procesoare Snapdragon 660, 4 GB memorie RAM și opțiuni de 32 GB și 64 GB spațiu de stocare intern.

Moto X4 ar putea să aibă cameră principală duală, formată din doi senzori de câte 13 MP fiecare, în timp ce în față ar trebui să găsit un senzor de 5 MP.

Telefonul ar urma să fie lansat cu Android 7.0 Nougat la bord și va fi alimentat de o baterie de 3.800 mAh. De asemenea, telefonul va dispune de senzot de amprentă, USB Type-C și are certificare IP68, adică este rezistent la apă și praf.

Cât despre prețuri, informațiile anterioare indicau un preț de aproximativ 325 de dolari, dar deocamdată nu-i nimic sigur în acestă privință.