Moto G5 ar putea fi lansat în două versiuni

- Adrian Ungureanu
215

Motorola lucrează la pregătirea noile telefoane din seria Moto G5, despre care au apărut deja câteva informaţii despre specificaţiile tehnice ale celor două variante în care va fi lansată această serie.

Din informaţiile scurse în online reiese că va avea o versiune cu ecran de 5 inci şi una ce 5,5 inci, numită Moto G5 Plus. Ambele telefoane vor avea ecrane cu rezoluţie Full HD 1080p.

După telefoane vor avea procesoare diferite. Modelul Play va veni cu procesoare Snapdragon 625, în timp ce modelul mai mic procesoare Snapdragon 425. După seriile de procesoare ne putem da seama ca ambele vor fi plasate pe segmentul telefoanelor de clasă medie, din moment ce Qualcomm oferă procesoarele Snapdragon 835 pentru modelele cu dotări de top.

Modelul mai mare va veni cu baterie de 3.100 mAh, iar cel mic cu baterie de 3.000 mAh, potrivit datelor apărute în certificatul primit de la FCC, autoritatea americană care îşi dă acordul pentru echipamentele electronice, înainte ca acestea să fie poată fi scoase la vânzare.

O altă diferenţă va fi dată de cantitatea de RAM. Modelul mai mic va veni cu 2 GB memorie RAM, iar cel mare cu 3 GB memorie RAM. În ceea ce priveşte spaţiu de stocare intern, modelul standard va avea 16 GB, iar modelul Plus.

În rest, specificaţiile importante sunt similare. Ambele modele vor rula Android 7.0 Nougat, conectivitate 4G LTE, cameră principală de 13 MP şi frontală de 5 MP.

Din păcate nu sunt informaţii clare legate de data de lansare, dar se presupune că ar putea fi prezentate în luna martie.