Moto E5 apare în randări neoficiale – design-ul încă nu a fost actualizat

- Adrian Ungureanu
403

Serie Moto E a fost dintotdeauna reprezentată de telefoane dotate cu baterii mai generoase, dedicate celor care au nevoie de un telefon care ofere o autonomie îndelungată, și cărora le pasă mai puțin de restul.

Totuși, din ultimele randări, neoficiale, cu noul model Moto E5, vedem că designerii de la Motorola nu s-au spetit prea tare, adoptând linii clasice și caracteristice brandului Motorola de până acum.

Ramele din jurul ecranului sunt încă destul de generoase și era loc pentru un display în format 18:9 pentru că senzorul de amprentă a fost mutat în spate, sub camera foto. Fără butonul Home fizic, este și mai evidentă risipa de spațiu, decât pe modelul Moto G5S al cărui review îl puteți citi aici.

Odată cu aceste randări nu apar și informații despre specificații. Din zvonurile anterioare telefonul ar avea un display de 5 inci, în format 16:9, iar la interior s-ar afla un procesor MediaTek. Ne putem aștepta și la o baterie generoasă, poate una de 5,000mAh, dar asta e doar o așteptare personală.

Fiind din surse neoficiale, nu putem garanta că așa ca arăta Moto E5, dar randările oferite în ultimul an de OnLeaks au fost precise. Așa că și dacă vor apărea modificări până la lansarea oficială a telefonului, diferențele nu vor fi majore.