Moto E4 și E4 Plus vor fi disponibile începând cu 22 iunie

- Adrian Ungureanu
192

Motorola, parte a grupului chinez Lenovo, a anunțat pe blogul oficial că noile telefoane Moto E4 și E4 Plus vor fi disponibile începând cu data de 22 iunie, pentru piața din SUA.

Aceste lucruri confirmă speculații care au apărut după ce compania anunțase un eveniment de lansare ce va avea loc în Brazilia pe 21 iunie. În invitația pentru evenimentul brazilian nu era menționat ce telefoane urmează să fie lansate așa că seria Moto E4 era prima candidată.

Diferențele destul de mari între cele două telefoane
Moto E4 vine cu un display de 5 inci, cu rezoluție HD, va fi echipat cu procesoare Snapdragron 425 și 427, ambele cu 4 nuclee tactate la 1,4 GHz. Telefonul dispune de 2 GB memorie RAM și 16 GB spațiu de stocare intern.

Telefonul dispune de o cameră principală de 8 MP și una frontală de 5 MP. Acesta rulează Android 7.1 Nougat și dispune de o baterie de 2.800 mAh.

Vom mai regăsi și senzor de amprentă, jack-ul audio este prezent, iar telefonul va fi disponibil în 2 culori: Negru și auriu.

Fratele mai mare al familiei vine cu un ecran de 5,5 inci, cu rezoluție HD, va fi echipat cu procesoare Snapdragon 427, quad-core la 1,4GHz, 2GB memorie RAM și opțiuni de 16 și 32 GB stocare internă.

Acesta are o cameră de 13 MP, dar aceeași cameră frontală, cu senzor de 5 MP. La fel ca și fratele său rulează pe Android 7.1 și are senzor de amprentă, dar dispune de o baterie mult mai generoasă, de 5.000 mAh. Telefonul va fi disponibil în două variante de culoare, auriu și gri.

Referitor la prețuri, potrivit datelor oficiale prezentate de cei de la Motorola, modelul Moto E4 va avea prețuri ce încep de la 129 de dolari pentru piața americană, iar prețurile pentru piața europeană vor începe de la 149 de euro. Moto E4 Plus, va avea prețuri de 179 de dolari/199 de euro, dar din ce observăm prețurile ar putea să varieze de la o țară la alta.