Moto E4 ar putea fi lansat în luna iulie

- Adrian Ungureanu
188

Motorola pregătește lansarea noii generații de telefoane din gama Moto E, iar acum au apărut informații despre posibila dată de lansare, a modelului Moto E4.

Telefonul a primit certificare pentru piața nord-americană, încă din luna martie, iar între timp am aflăm că Moto E4, de la Roland Quandt, o sursă tot mai activă de informații pe surse, de pe Twitter, că va fi lansat pe piața canadiană pe data de 17 iulie. Potrivit acestuia, noul model va fi lansat pe această piață la un preț de 250 de dolari canadieni, adică în jur de 185 de dolari americani sau 165 de euro.

Ar fi cu 15 euro, mai scump decât în Europa, unde se zvonește că va avea un preț recomandat de 150 de euro. Din păcate, nu există informații legate de lansarea pe piața europeană a acestui telefon, dar putem presupune că tot în luna iulie ar putea fi lansat.

Moto E4 ar urma să vină cu un ecran de 5 inci, LCD cu rezoluția HD (720p), procesor Mediatek, quad-core tactat la 1,3 GHz, 2 GB memorie RAM și 16 GB spațiu de stocare intern. Telefonul va avea o cameră principală de 8 MP și una frontală de 5 MP. Telefonul va rula Android 7.1.1 și va fi echipat cu o baterie de 2.800 mAh.