MMD lansează noul display interactiv Philips cu SmoothTouch

265

MMD, partenerul licențiat al monitoarelor Philips, lansează monitorul LCD Philips 242B9T cu diagonală de 24 de inci cu tehnologia SmoothTouch.

Acest monitor tactil cu rezoluție 16:9 oferă utilizatorilor o imagine clară Full HD și este echipat cu tehnologii ce includ standardul IP54 de protecție împotriva prafului și apei și un ecran tactil capacitiv în 10 puncte. Conectivitate ușoară, tehnologii de protejare a ochilor și un stand flexibil fac ca acest monitor să fie alegerea ideală pentru profesioniștii care lucrează în diverse domenii precum retail, puncte de informații, hoteluri, magazine, restaurante și educație.

Cu o rezoluție Full HD de 1920×1080, monitorul livrează toate detaliile și culorile  pe care utilizatorii din ziua de astăzi le așteaptă. Tehnologia SmartContrast îmbunătățește calitatea experienței de vizionare, ajustând intensitatea culorilor și a luminii de fundal pentru a produce un negru profund și lumini puternice.

Opțiunile de conectivitate includ HDMI 1.4, DVI-D, VGA și DisplayPort 1.2 precum și două porturi USB 3.1 cu încărcare rapidă.

Monitorul tactil Philips 242B9T este disponibil la prețul de 1389 Lei.