Microsoft lucrează la o tabletă pliabilă – a primit numele de cod Andromeda

- Adrian Ungureanu
383

Samsung stă foarte bine pe piața tabletelor și a dispozitivelor 2-in-1, cu gama de produse Surface, dar se pare că pregătește o nouă tabletă, una care să se poată plia pentru a ocupa mai puțin spațiu și să fie mai ușor de transportat.

Potrivit celor mai noi zvonuri a primit deja numele de cod Andromeda, iar pe piață ar putea ajunge cu numele Microsoft Courier, dar ar putea rămâne, totuși, sub brandul Surface. Acest dispozitiv va rula pe Windows 10 și pliată ar trebui să ocupe mai puțin spațiu.

De fapt, se pare că acesta este și obiectivul celor de la Microsoft, să creeze o tabletă care să poată fi transportată cu ușurință în buzunar, pentru că atunci când va fi pliată să nu ocupă mai mult loc decât un telefon ceva mai mare.

Proiectul Microsoft Courier nu este unul nou. De fapt, primele planuri au fost demarate in 2008, dar după doi ani de lucru Microsoft a renunțat la acest dispozitiv în 2010.

Deocamdată mai multe detalii despre dispozitiv nu sunt, iar lansarea lui ar putea să aibă loc, mai degrabă, spre finalul anului viitor. Pentru moment, însă, țineți cont că este doar un zvon, fără niciun fel de confirmare oficială.

No posts to display