Microsoft a prezentat oficial noul Surface Pro – doar o versiune actualizată a modelului lansat în 2015

220

Așa cum era de așteptat, Microsoft a prezentat astăzi la Shanghai, un nou dispozitiv 2-in-1 Surface Pro, o versiune actualizată a modelului anterior, lansat în toamna lui 2015.

Deși lumea se aștepta la lansarea modelului Surface Pro 5, faptul că noul dispozitiv lansat azi nu este cu mult mai spectaculos decât modelul anterior, ne face să credem că Microsoft va lansa, până la urmă și un Surface Pro 5.

Noul Surface Pro vine cu ecran de 13,5 inci, cu rezoluție 2.256 x 1.504 pixeli, procesoare Intel Core i7, generația a șaptea și mai multe opțiuni de echipare cu RAM și spațiu de stocare intern. Mai precis versiuni cu 4 GB, 8 GB și chiar 16 GB memorie RAM și 128 GB, 256 GB și 512 GB spațiu de stocare intern.

Tableta cântărește 1,2 KG și va putea fi echipată cu mai multe accesorii, care vor fi vândute separate, cum ar fi un nou stylus, noi tastaturi detașabile, dispozitivul Surface Dial și altele.

Referitor la disponibilitate și preț, noul Microsoft Surface Pro va fi disponibil la nivel global. Deocamdată este disponibil la precomandă la prețuri începând de la 799 de dolari.

Primele țări care vor primii noul dispozitiv sunt: Australia, Austria, Belgia, Canada, China, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Hong Kong, Irlanda, Italia, Japonia, Coreea de Sud, Luxembourg, Olanda, Noua Zeelandă, Norvegia, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia, Elveția, Taiwan, Marea Britanie și Statele Unite, începând cu data de 15 iunie.