Meizu Pro 7, telefonul cu ecran secundar pe spate, va fi lansat săptămâna viitoare

- Adrian Ungureanu
379

Pro 7 este unul dintre cele mai interesante telefoane produse de o companie chineză în această vară, telefonul urmând să vină cu dotări de top și ca element de noutate, un mic ecran secundar amplasat pe partea din spate a telefonului.

Compania chineză a început să trimită invitații pentru un eveniment ce va avea loc la Casa Operei din orașul Zhuhai, provincia Guangdong. Evenimentul va avea loc săptămâna viitoare, mai exact pe data de 26 iulie.

Din speculațiile anterioare, este așteptat ca Meizu să lanseze și o versiune Meizu Pro 7 Plus, care să vină cu un ecran mai mare. Cele două modele nu ar diferi foarte mult ca specificații. Până acum se vorbește că modelul Pro 7 va avea un display cu diagonala de 5,2 inci, în timp ce modelul Pro 7 Plus va avea un ecran de 5,5 inci, cel mai probabil ambele cu rezoluție Full HD.

Ambele telefoane ar urma să fie echipate cu procesoare Helio X30 de la Mediatek și vor avea camere principale duale dotate cu senzori Sony IMX386 + IMX286. Despre camera de seflie-uri se spune că ar avea un senzor de 16 MP. Există zvonuri, că Meizu ar putea apela și la Samsung pentru a echipa unele modele cu procesoare Exynos 8895, care echipează și modele Galaxy S8 și S8 Plus în unele piețe.

Totodată, se pare că ambele modele ar urma să aibă un mic display secundar, pe partea din spate a telefonului. Zvonurile inițiale indicau faptul că ecranul secundar ar fi fost de tip e-Ink, alb-negru, dar cele mai recente fotografii spion îl arătau ca fiind color.

În ceea ce privește prețurile, pentru Meizu Pro 7, acestea vor începe de la 410 dolari, iar modelul Meizu Pro 7 Plus va avea un preț de cel puțin 485 de dolari. Deși nu sunt foarte mari în comparație cu alte modele ”de top” de pe piață, pentru un producător chinez prețurile sunt destul de mari.