Meizu pregătește lansarea unui urmaș pentru modelul X lansat în toamnă

- Adrian Ungureanu
322

Companiile chineze continuă să lanseze telefoane pe bandă rulantă. Dacă nu este vorba despre Xiaomi, este ZTE. Dacă nu OPPO, atunci vivo. Acum este vorba de Meizu care pare pregătită să lanseze un urmaș pentru modelul Meizu X lansat în luna noiembrie a anului trecut.

Meizu X 2 a fost depistat de curând, iar acum s-au strâns câteva date spre acest telefon care se plasează undeva în partea inferioară a segmentului mediu. Acesta ar fi echipat cu un ecran de 5,5 inci, cu rezoluție Full HF, procesor MediaTek Helio X25, versiune de 3 GB și 4 GB memorie RAM și opțiuni de 32 GB și 64 GB spațiu de stocare intern.

Deocamdată știm că va veni cu o cameră principală duală, dar din păcate nu sunt informații despre mărimea senzorilor, nici niciuna dintre camere. Nici pentru cea frontală.

Se mai vorbește în schimb, despre o baterie de 3.350 mAh, încărcare rapid și că va fi disponibil în 3 variante. Una cu 3 GB RAM și 32 GB spațiu de stocare intern ar urma să fie disponibilă la un preț de circa 253 de dolari. Versiunea de 4 GB RAM și 32 GB ROM va costa în jur de 275 de dolari, în timp ce versiunea cu 4GB RAM și 64 GB spațiu de stocare intern va avea un preț de aproape 290 de dolari.

Este destul de ciudat, cum la chinezi ai mai multe șanse să afle cât va costa un telefon, înainte de afla care este lista completă de specificații.