Meizu 5s va fi lansat oficial săptămâna viitoare

- Adrian Ungureanu
243

Chinezii de la Meizu tocmai au trimis invitaţiile pentru un eveniment organizat în China, pe data de 15 februarie, în cadrul căruia va fi prezentat noul Meizu 5s.

Invitaţia precizează exact numele telefonului lansat dar scoate în evidenţă capacitatea de încărcare rapidă de care va beneficia, un lucru deja speculat pe seama noului telefon Meizu 5s.

Telefonul a primit deja certificare din partea TENAA, autoritatea chineză care îşi dă acordul final înainte ca un produs să poată fi scos la vânzare pe piaţa locală. Din informaţiile apărute pe site-ul TENAA reiese că Meizu 5s a primit un ecran de 5,2 inci cu rezoluţie HD 720p.

La interior stă ascuns un procesor octa-core de 1,3 GHz, produs de MediaTek, iar telefonul va veni în două versiuni de echipare în funcţie de cantitatea de RAM şi spaţiu de stocare intern. Versiunea cu 3 GB memorie RAM va avea 32 GB spaţiu de stocare intern, iar versiunea cu 4 GB RAM va avea 64 GB memorie internă.

Componenta foto este formată dintr-o cameră principală cu senzor de 13 MP şi una frontală, pentru selfie-uri, cu senzor de 5 MP. Meizu a ales o baterie de 2,930 mAh pentru acest model.

În fine, referitor la preţuri, în funcţie de echipare preţurile vor fi între 150 şi 220 de dolari, ceea cel plasează în rândul telefoanelor destul de accesibile.