Mega Mall și Sephora oferă 3200 de premii instant și îți asigură îngrijirea de care ai nevoie în vacanță

445

În perioada 10-29 iulie 2018, sesiunile de shopping la Mega Mall aduc și premii surpriză instant. Mega Mall și Sephora lansează prima campanie în parteneriat, cu peste 3200 de premii constând în seturi de vacanță inedite și vouchere valorice. Intitulată „Premiile merg cu tine în vacanță”, campania va avea loc în perioada concediilor și pune la bătaie produse cosmetice care asigură îngrijirea necesară pe perioada zilelor de vară.

Cele 3200 de premii sunt oferite instant primelor 3200 de persoane care se înscriu în campanie. Seturile de vacanță includ produse utile pe perioada concediului, indiferent de momentul zilei în care sunt folosite. Astfel, tipurile de seturi disponibile pun la dispoziția câștigătorilor produse mini care vor asigura o piele strălucitoare și un ten radios pe parcursul zilelor de vacanță: creme destinate îngrijirii tenului și corpului, apă micelară, demachiant, măști faciale, scrub-uri, dar gloss-uri pentru buze și mascara. Mega Mall și Sephora au pregătit surprize și pentru cei care aleg să își pregătească singuri kitul cu produse de îngrijire pentru călătorie. Astfel, 200 dintre cele 3200 de premii constau în bonuri valorice care pot fi folosite pentru achiziționarea de produse cosmetice și de îngrijire disponibile în magazinul Sephora, din incinta Mega Mall.

Doritorii trebuie doar să păstreze bonuri fiscale primite pentru cumpărături în Mega Mall și însumând minimum 200 de lei, pe care să le prezinte la Biroul de Ridicare a premiilor dedicat campaniei. Bonurile fiscale trebuie să fie obținute în urma cumpărăturilor efectuate în centrul comercial,  în intervalul 6 iulie 2018, orele 10:00, și 29 iulie, orele 21:00, trebuie să fie emise în aceeași zi calendaristică și sunt eligibile doar în ziua în care au fost emise. Fiecare participant poate prezenta unul sau mai multe bonuri fiscale, în funcție de magazinele de la care au făcut cumpărăturile. Astfel, pentru cumpărăturile efectuate în Hypermarketul Carrefour, este necesar un singur bon fiscal, cu valoarea de cel puțin 200 de lei, în timp ce pot fi cumulate maximum 2 bonuri fiscale de la unitățile de tip cafenele, restaurante și fast food.

CampaniaPremiile merg cu tine în vacanță” este destinată doar persoanelor fizice cu vârsta de peste 18 ani, iar fiecare participant se poate înscrie pentru câștigarea unui premiu o sigură dată pe zi.