Mega Mall și Promenada, primele centre comerciale din România din Indoor Google Maps

266

Centrele comerciale Promenada și Mega Mall sunt primele mall-uri din România care implementează serviciul Indoor Google Maps, un serviciu care oferă, în prezent, doar un număr restrâns de destinații din întreaga lume.

Cele două centre comerciale și aeroportul din Timișoara fiind singurele locații partenere Indoor Google Maps din România.

”Cu ajutorul Indoor Google Maps, vizitatorii Promenada și Mega Mall pot naviga ușor și rapid în interiorul celor două centre comerciale, direct de pe telefonul mobil, folosind informațiile și direcțiile de orientare oferite de aplicația Google. Pentru a folosi serviciul, vizitatorii acestora trebuie să deschidă aplicația Google Maps pe telefonul mobil și să caute pe hartă mall-ul în care doresc să meargă. Utilizatorii pot vizualiza planul detaliat al clădirii făcând zoom pe hartă și pot selecta etajul pe care vor să îl urmărească”, se arată într-un comunicat remis redacției.

În prezent, Indoor Google Maps este disponibil în Promenada și Mega Mall, urmând ca la finalul acestui an serviciul să fie prezent în toate centrele comerciale NEPI Rockcastle din România. Pasul următor va fi implementarea aplicației Google și în centrele comerciale operate de NEPI Rockcastle în Europa Centrală și de Est.