Meet Magento se întoarce pentru a cincea ediție, pe 15 și 16 octombrie

388

Cel mai mare eveniment de eCommerce pentru platforma Magento din România se întoarce anul acesta la Cluj, pentru a cincea ediție. Meet Magento reunește 25 de speakeri naționali și internaționali, reprezentanți ai celor mai importanți jucători din eCommerce, banking, IT și marketing, precum Adobe, Magento, BT, Omniconvert, Retargeting.biz, Dashbird sau Blugento.

Și ediția aceasta, workshop-urile și dezbaterile vor avea două componente principale, una de business, care va trata subiecte de growth hacking în eCommerce, și o componentă tehnică, aceasta centrându-se pe cele mai noi tehnologii, tips and tricks din sfera platformei Magento.

Meet Magento este cea mai mare serie de conferințe la nivel global, evenimente similare fiind organizate anual în peste 30 de țări precum SUA, Rusia, Brazilia, Germania, Italia, Spania, Elveția și Polonia.

Românii cumpără online haine și electrocasnice
2018 este un an în care putem spera că piața de eCommerce din România va atinge pragul de 3 miliarde de euro, asta după ce anul trecut ne-am bucurat să observăm o creștere cu peste 40%, comparativ cu anul 2016. Pentru a răspunde acestui fenomen în continuă creștere, organizăm din nou MeetMagento, oferind acces către comunitățile regionale din spatele comerțului Online, și facilitând legătura între comercianți, furnizori de servicii, lideri de opinie și dezvoltatori”, a declarat Vlad Stănescu, reprezentant MindMagnet, compania ce organizează evenimentul în România.

Peste 10 milioane de români sunt utilizatori de eCommerce, ei cheltuind, în medie, peste 7 milioane de euro pe zi, cei mai mulți dintre ei preferând să își achiziționeze online haine, electronice și electrocasnice, obiecte de mobilier sau jucării.

Meet Magento va avea loc pe 15 și 16 octombrie, la Grand Hotel Italia Cluj-Napoca, fiind urmat de un afterparty tematic la Colin’s Gastropub.

Biletele pot fi achiziționate de pe ro.meet-magento.com/shop/, iar prețurile încep de la 50 Euro.