Mall din Malaezia invadat de 11.000 de oameni din cauza un retailer Apple ”nesăbuit”

- Adrian Ungureanu
460

Situația tragi-comică într-un mall din Malaezia, care a fost invadat joia trecută (1 martie) de peste 11.000 de oameni, veniți din mai multe regiuni ale țării, după ce un retailer a făcut ”imprudența” de a anunțat online o mega ofertă.

Switch, un retailer autorizat Apple, a anunțat că vinde toate iPhone-urile, iPad-urile, iPodu-uri, MacBook-urile și iMac-urile care au fost folosite ca unități de testare în magazin.

Prețurile au început de la 50 de dolari pentru unitățile iPhone 5S, 100 de dolari pentru iPad-uri, 150 de dolari pentru unități MacBook Air și doar 255 de dolari pentru unități iMac cu ecran de 24 inci.

Oferta a fost anunțată online și, în mod evident, a fost văzută de foarte multă lume. Interesul a fost uriaș la asemenea prețuri, iar în total 11.000 de oameni au venit la magazinul care se afla într-un mall. Oferta a fost una reală, numai că stocul total de produse puse la bătaie a fost de SUB 200 DE PRODUSE.

A fost un adevărat haos, iar după cum v-ați dat seama, foarte, foarte multă lume a plecat dezamăgită, mai ales că au fost persoane care au venit din alte orașe pentru a profita de mega-oferta retailerului autorizat Apple.

Retailerul a postat câteva de imagini cu înghesuiala produsă în magazin, coada întinzându-se pe trei nivele, și și-a cerut scuze pentru modul în care a gestionat acest eveniment de reduceri.

”Ne pare nespus de rău pentru evenimentul de Lichidare a Stocului de Produse Demo de ieri (joi, 1 martie – n.r.). Nu ne-am așteptat la un impact de o asemenea magnitudine. Am fost copleșiți de cei circa 11.000 de oameni care au venit la magazin.

Le mulțumim clienților noștri din alte state (județe) care au așteptat peste noapte, celor care s-au trezit cu noaptea în cap, celor care s-au încumetat în traficul și în temperaturile din timpul nopții și care au stat la coadă pentru a participa la Lichidare.

Încă o dată, ne cerem scuze pentru această situația și vă mulțumim pentru interesul vostru”, au scris reprezentanții retailerul pe pagina oficială de Facebook.

Aproape 200 de oameni au plecat bucuroși, dar ce o fi fost în inimile celorlalți circa 10.800 de oameni?!