Logitech lansează o nouă tastatură pentru pasionaţii de eSports

208

Logitech a anunţat lansarea unei noi tastaturi Logitech G Pro Mechanical Gaming Keyboard, dezvoltată în colaborare cu sportivi e-sports de top, dedicată competițiilor profesionale.

Tastatura dispune de tastele mecanice exclusive Logitech Romer-G, ce oferă o viteză de actuație cu 25% mai rapidă decât orice altă tastatură mecanică standard, într-un design ce oferă performanță cu zgomot redus. De asemenea, tastatura, cu iluminare RGB personalizabilă și memorie proprie, dispune și de un sistem de cablu detașabil, făcând-o ușor de transportat.

Tastatura Pro Mechanical Gaming Keyboard are un design compact, tenkeyless, făcând-o ușor de transportat în călătoriile la turnee, oferind în același timp mai mult spațiu pe masă pentru moușii cu sensibilitate scăzută a mișcării. Tastatura este întărită de o placă de oțel pe spate, adăugând stabilitate și rigiditate în timpul jocurilor.

Un conector micro USB detașabil asigură faptul că firul nu se va rupe în punctul de conectare atunci când se află într-un rucsac. Design-ul cu trei componente are brațe de suport pentru o conexiune ușoară și fiabilă pentru date.

Potrivit unui comunicat al companiei, tastatura Logitech G Pro Mechanical Gaming Keyboard este disponibilă din luna martie 2017 în magazinele de specialitate la un preț recomandat de 699 lei.