Logitech are un nou distribuitor oficial pentru perifericele sale în România

559

Ingram Micro Distribution anunță semnarea parteneriatului cu Logitech prin intermediul căruia devine distribuitor oficial în România al echipamentelor periferice produse de compania elvețiană.

Portofoliul de produse Logitech distribuit prin intermediul Ingram Micro include tastaturi, mouse, microfoane, căști, sisteme de boxe, accesorii pentru notebook și camere web. Pe lângă aceste produse, în rețeaua de distribuție Ingram Micro, se află și vârfurile de gama Logitech G, care cuprinde produse dedicate gaming-ului, create pentru gameri pasionați, dar și pentru profesioniști din e-Sports și Ultimate Ears, o serie de boxe wireless portabile, rezistente la șocuri și la apă, se arată într-un comunicat al distribuitorului.

Prin acest parteneriat, resellerii Logitech vor beneficia de întreagă infrastructură, experiență și suportul echipei Ingram Micro. Aceștia vor avea acces la cele mai noi tehnologii Logitech, vor beneficia de condiții financiare flexibile, asistență pre-sales și post-sales, suport tehnic de nivel înalt, training-uri, certificări și programe de marketing dedicate.