Livrările de Galaxy S8 și S8 Plus ar putea fi încetinite din cauza Qualcomm

352

Mai avem puțin până la prezentarea oficială a noilor Galaxy S8 și S8 Plus, dar lansarea lor oficială în magazine nu se va produce mai devreme de 21 aprilie, așa că fanii Samsung mai au de așteptat până vor putea pune mâna pe unul din cele două vârfuri de gamă.

Cei care vor să asigure că vor fi printre primii vor putea să plaseze precomenzi mult mai devreme. Sunt zvonuri care spun că imediat după prezentarea oficială, alte zvonuri spun că ar putea plasa o comandă începând cu 7 aprilie, în timp ce altele spun de un start abia începând cu 10 aprilie.

Indiferent de scenariu, previziunile unor surse din Coreea de Sud, citate de publicațiile locale arată că Samsung ar putea avea probleme cu stocurile în condițiile în care ritmul de producție al celor de la Qualcomm este unul lent.

Astfel, din cauza ritmului lent de aprovizionare cu procesoare Snapdragon 835 și cel al livrărilor ar putea avea de suferit. Și în cazul modelelor echipate cu Exynos 8895, produse chiar de Samsung, sunt îndoieli că vor fi produse suficiente procesoare pentru a face față unui ritm de producție care să satisfacă nivelul cererii din piață.

Samsung are așteptări mari de la aceste noi telefoane și anticipează precomenzi record. În ceea ce privește volumul total al vânzărilor compania speră să vândă peste 60 de milioane de modele în întreaga lume.