Little Pepper S11 – o clonă de iPhone X, cu cameră selfie duală și cu un ardei în loc de măr ca logo

- Adrian Ungureanu
455

Producătorilor chinezi necunoscuți le place să copieze telefoanele populare! iPhone-urile au fost dintotdeauna o țintă pentru aceștia, așa că iPhone X nu putea fi o excepție.

Un necunoscut producător chinez, Little Pepper, a înregistrat la TENAA, modelul S11, un telefon care copiază într-un mod evident, și pe alocuri nereușit vârful de gamă de la Apple. Este chiar surprinzător că a primit certificare!

Vedeți din poze asemănările. Decupajul din ecran, ecranul care merge din margine în margine, copiind design-ul de la Apple. În ceea ce privește panoul din spate, puteți vedea camera duală pusă pe verticală, dar poziția nu este exact aceeași ca pe iPhone X. Este puțin mai spre interior. Arată destul de ciudată camera.

Dar probabil cel mai amuzant element este logo-ul firmei. Un ardei mic pus în locul mărului de la Apple. Bine că nu este și mușcat ardeiul! Ar fi mers prea departe.

În mod evident este un telefon cu Android la bord, destul de slab dotat. Are un ecran de 5,5 inci, cu rezoluție HD. Are un procesor quad-core tactat la 1,3GHz și vine în trei combinații de RAM și spațiu de stocare: 1GB RAM + 16GB ROM, 2GB RAM + 32GB ROM și 3GB + 64GB ROM. Toate variantele au și slot de card microSD de până la 128GB.

Camera duală de pe spate are doi senzori de 13MP și 8MP. La camera frontală, chinezii sunt mai ”șmecheri” au instalat tot o cameră duală, cu senzori de 8MP și 5MP. Telefonul este alimentat de o baterie de 2.500 mAh ora.

Desigur, va fi un telefon care nu va ieși din China. Nu știm pe cine vor să păcălească, dar cu siguranță vor fi câțiva care vor încerca să pară că au iPhone X, când de fapt au o clonă imperfectă a vârfului de gamă de la Apple.