Lime a introdus opțiunea Group Ride în București

313

Lime Bucureşti a introdus Group Ride, o nouă funcţie care permite utilizatorilor să deblocheze până la cinci trotinete electrice cu acelaşi cont-gazdă.

Utilizatorii nu trebuie decât să aleagă „Group Ride” aflat deasupra butonului „Scan To Ride” din aplicaţia Lime, pentru a beneficia de această opţiune. Oaspeţii pot fi adăugaţi şi pe parcurs, chiar dacă gazda şi-a început deja călătoria.

„Suntem încântaţi să aducem această funcţie mult aşteptată în Bucureşti. Folosind Group Ride, mulţi dintre utilizatorii Lime pot împărţi cu uşurinţă bucuriile şi beneficiile micromobilităţii sustenabile şi accesibile cu prietenii şi familia,” a declarat Luca Mateescu, Operational Manager, Lime Bucureşti.

Lime a fost lansat în Bucureşti la sfârşitul lunii mai 2019, cu o flotă de aproximativ 1.000 de trotinete electrice. Serviciul de închiriere trotinete a fost adoptat de categorii diverse de utilizatori și a fost folosit pentru călătorii care au variat între 5 şi 60 de minute, pentru deplasări scurte sau lungi, unele distanţe parcurse ajungând la 8-10 km.

No posts to display