LG va prezenta în ajunul CES 2017 propria soluţie smart home

- Adrian Ungureanu
1026

Sud-coreeni de la LG vor să intre pe piaţa produselor smart pentru casă şi vor prezenta cu o zi înainte de Salonul Consumatorului de Electronice (CES) 2017, eveniment de are loc între 5 şi 8 ianuarie, în Las Vegas, soluţia care va concura direct cu soluţiile Amazon Echo sau Google Home.

Soluţiile de la Amazon şi Goole permite controlul  produselor smart din casă cu ajutorul unui asistent personal, care cu ajutorul tehnologiilor de inteligenţă artificială poate răspunde la comenzi vocale. Acestea pot controla de la lumini, până la sistemele de divertisment din casă, fără ca utilizatorul să fie nevoit să le acţioneze manual.

Este pentru prima oară când LG îşi pune asistentul virtual la treabă, deşi l-a prezentat prima oară încă din 2012, în Coreea de Sud. Acesta a vrut atunci să fie un soi de răspuns la asistenţi virtuali Siri şi S Voice, de la rivalii Apple şi Samsung. Asistentul LG se numea Quick Voice, dar la schimbat în Voice Mate şi va fi “sufletul” soluţiilor smart pe care LG le va prezenta pe larg la CES 2017.

 

No posts to display