LG va lansa două versiuni noi de LG G6, cu mai mult RAM și mai mult spațiu de stocare

  - Adrian Ungureanu
  212

  Sud-coreenii de la LG vor să-și lanseze propriul serviciu de plăți electronice, LG Pay, dar pentru a susține acest nou serviciu au nevoie și de telefoane noi, pe care să-l livreze.

  Cum modelul standard LG G6 a fost umbrit de lansările ulterioare al competitorilor, se pare că LG a decis să lanseze două noi versiuni ale modelului lor de top, care vor fi echipate cu mai mult RAM și mai mai mult spațiu de stocare.

  Unul dintre ele se va numi LG G6 Pro, iar marea diferență față de modelul standard este aceea că va avea 6 GB memorie RAM și 32 GB spațiu de stocare intern. LG G6 Plus va avea tot 6 GB memorie RAM, dar va beneficia de 128 GB spațiu de stocare intern.

  Telefoanele vor fi lansate în prima fază pe piața sud-coreeană, prin intermediul primilor trei mari operatori de telecomunicații locali. G6 Pro va avea un preț în jurul a 715 dolari, iar modelul G6 Pro va costa în jur de 890 de dolari și vor avea scopul, așa cum notam și la începutul acestui articol de a sprijini serviciul LG Pay care a devenit activ la începutul acestei luni.