LG V35 ThinQ apare în presupuse imagini oficiale

- Adrian Ungureanu
394

Compania sud-coreeană mai pregătește un model intermediar pentru familia „V”, iar după modelul V30 lansat anul trecut, și modelul V30S ThinQ lansat în februarie la MWC 2018, va mai lansa încă un model.

Acesta va fi LG V35 ThinQ, un model care nu pare să aducă foarte multe lucruri în plus față de modelul V30S ThinQ. Potrivit datelor obținute de cei de la Android Headlines, va avea același ecran de 6 inci, OLED, cu rezoluție Quad HD+, FullVision, sunet Hi-FI Quad DAC și suport AI pentru diverse funcții ale telefonului.

Va fi echipat cu o cameră principală duală cu doi senzori de 16MP și va veni cu noi funcții avansate de inteligență artificială. Modelul V30S ThinQ a avut senzori de 16MP și 13MP.

Din păcate, încă nu avem date nimic despre procesor și cantitatea de RAM, dar cel mai probabil va fi echipat cu Snapdragon 845 și cel puțin 6GB memorie RAM. Cât despre lansare, se pare că ar fi programată în vara, pe 10 august, sau o altă dată apropiată.

Se pare, însă, că ar putea fi un model creat special pentru un operator american, pentru AT&T, ceea ce ar însemna că nu va fi lansat la nivel global, dar acest lucru încă nu este confirmat oficial.

Cât despre imaginile în care apare noul model, adevărul e că în materie de design, nu vedem diferențe față de modelul LG V30S ThinQ.